Fritz emde karbantartó gépek

 

 

Üdvözöljük  a  tűzoltókészülékek   töltésével  és  tesztelésével   a   legmagasabb  minőségű  karbantartói  igények  kelégítését megcélző vezető gyártó termékoldalán. Több évtized óta, a FRITZ EMDE cég úttörő szerepet játszik a  töltőtechnika  területén.

Hatékony rendszereinek kifejlesztése professzionális."Új ötletek és mindig egy lépéssel előre" a cég jelmondata. Pontosságra, innovációra  és  a vevőknek szánt jól szervezett szolgáltatásra helyezzük  a hangsúlyt. Tevékenységük  közé tartozik a tömeg-

termelés  és  a  speciális,  egyedülálló  gépek  gyártása is. Piaci tapasztalatain k eredménye  a termékeink magas minősége és ismertsége világszerte.

 

Legfontosabb gépkategóriák:

 

 

portöltő gép

tűzoltó készülékek karbantartási, ürítési, töltési munkafolyamatai során az oltóanyagot zárt endszerben kell kezelni. A FRITZ EMDE portöltő gépei nagyteljesítményű motorral vannak felszerelve és a fejlett technológia, a kíváló minőségű alkatrészek biztosítják, hogy az oltóanyag az érvényes előírásoknak megfelelően károsodás nélkül kinyerhető vagy éppen visszatölthető legyen a készülék tartályából, illetve tartályábae for you to tell a story and let your users know a little more about you.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Portöltők
Nyomáspróbázók
nyomáspróbázó gép

karbantartási munkák során a készülék tartályába az oltóanyag mellé hajtóanyagot is kell tölteni, amely biztosítja, hogy az oltóanyag a tűzoltó készülék jellemzőinek, tulajdonságainak megfelelően kijuttatható legyen az oltandó felületre. A nitrogén töltő gépek ergonómikus kialakításuk és könnyen átlárható működési jellemzőiknek köszönhetően biztos munkavégzést tesznek lehetővé e for you to tell a story and let your users know a little more about you.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Nitrogén töltők
nitrogén töltő gép

A nyomáspróbázó berendezésekkel különböző nyomástartományokban tudunk munkát végezni, attól függően, hogy milyen eszközt, felszerelést vagy rendszert kell vizsgáknunk, karbantartanunk. A nyomástartományok lehetnek 0-15 bar, 0-25 bar, 0-40 bar, 0-100 bar, 0-600 bar közöttiek.

A berendezések lehetnek helyhez kötöttek illetve mobilak, szálíthatóak.

A működés módha szerint megkülönböztetünk mechanikus illetve elektromos működtetésüt isfor you to tell a story and let your users know a little more about you.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

CO2 töltők
CO2 szén-dioxid széndioxid töltő gép

Ezekkel a berendezésekkel lehetővé válik a CO2 gázzal oltó tűzoltó készülékek töltési és ürítési munkáinak elvégzése. A munkafolyamatok teljesen automatikusak, a berendezésekhez mérleg integrálható, valamennyi gép rendelkezik mindazon műszaki-, és biztonságtechnikai paraméterekkel amelyek elengedhetetlenek a munkavégzés során. A berendezések eltérő teljesítménnyel rendelkeznek, illetve tudunk ajánlani CO2 gázt újrahasznosító, visszanyerő berendezést is. Ez a gép a CO2 gáz 99%-át vissznyeri.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Small Heading
Small Heading