Fritz emde karbantartó gépek

 

Üdvözöljük a tűzoltókészülékek töltésével és tesztelésével a legmagasabb minőségű karbantartói igények kielégítését megcélzó vezető gyártó termékoldalán. Több évtized óta, a FRITZ EMDE cég úttörő szerepet játszik a töltőtechnika területén. Hatékony rendszereinek kifejlesztése professzionális. "Új ötletek és mindig egy lépéssel előre" a cég jelmondata. Pontosságra, innovációra és a vevőknek szánt jól szervezett szolgáltatásra helyezzük a hangsúlyt. Tevékenységük közé tartozik a tömegtermelés és a speciális, egyedülálló gépek gyártása is. Piaci tapasztalataink eredménye a termékeink magas minősége és ismertsége világszerte.

 

Legfontosabb gépkategóriák:

 

Portöltők

A tűzoltó készülékek karbantartási, ürítési, töltési munkafolyamatai során az oltóanyagot zárt rendszerben kell kezelni. A FRITZ EMDE portöltő gépei nagy teljesítményű motorral vannak felszerelve és a fejlett technológia, a kiváló minőségű alkatrészek biztosítják, hogy az oltóanyag az érvényes előírásoknak megfelelően károsodás nélkül kinyerhető vagy éppen visszatölthető legyen a készülék tartályából, illetve tartályába.

Nyomáspróbázók

A nyomáspróbázó berendezésekkel különböző nyomástartományokban tudunk munkát végezni, attól függően, hogy milyen eszközt, felszerelést vagy rendszert kell vizsgálnunk, karbantartanunk. A nyomástartományok lehetnek 0-15 bar, 0-25 bar, 0-40 bar, 0-100 bar, 0-600 bar közöttiek.

A berendezések lehetnek helyhez kötöttek illetve mobilak, szállíthatóak.

A működés módja szerint megkülönböztetünk mechanikus illetve elektromos működtetésüeket is

Nitrogéntöltők

karbantartási munkák során a készülék tartályába az oltóanyag mellé hajtóanyagot is kell tölteni, amely biztosítja, hogy az oltóanyag a tűzoltó készülék jellemzőinek, tulajdonságainak megfelelően kijuttatható legyen az oltandó felületre. A nitrogén töltő gépek ergonomikus kialakításuk és könnyen átlátható működési jellemzőiknek köszönhetően biztos munkavégzést tesznek lehetővé 

CO2 töltők

Ezekkel a berendezésekkel lehetővé válik a CO2 gázzal oltó tűzoltó készülékek töltési és ürítési munkáinak elvégzése. A munkafolyamatok teljesen automatikusak, a berendezésekhez mérleg integrálható, valamennyi gép rendelkezik mindazon műszaki-, és biztonságtechnikai paraméterekkel, amelyek elengedhetetlenek a munkavégzés során. A berendezések eltérő teljesítménnyel rendelkeznek, illetve tudunk ajánlani CO2 gázt újrahasznosító, visszanyerő berendezést is. Ez a gép a CO2 gáz 99%-át vissznyeri.

>TÜK Partner Kft. Magyarország

>Szekszárd, Tartsay u. 15.

>+36 70 314 9132

>tukpartner@tukpartner.hu

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google Places Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
A tukpartner.com munkaruháival, védőfelszereléseivel bizotnságosabbá teheti munkavégzését, tűzoltó készülékeivel megvédheti értékeit. Az általunk kínált munkavédelmi felszerelések rendelkeznek mindazon tulajonságokkal amelyek megvédik Önt a munavégzés során felmerülő fizikai, kémiai, biológiai hatásoktól, védőfelszereléseinkkel kényelmesebbé, komfortosabbá teheti mindennapjait. Tűzvédelmi felszereléseinkkel, tűzoltó készülékeinkkel, porral oltóinkkal biztonságban érezheti magát.