SEGÍTÜNK 

SZAKVIZSA
... a legfontosabb foglalkozási ágakban

Ha Ön hegeszt, szigetel, benzinkutas, gázpalackokkal foglalkozik, 

villanyszerelő, karbantartó, tűzgátló ajtót, tűzgátló tömítést, tűzgátló 

eszközt épít be vagy felülvizsgál, tűz- vagy robbanásveszélyes anyaggal 

foglalkozik, akkor szüksége lesz ránk!

MIÉRT JÁR JÓL VELÜNK?

 • Mert regisztrált oktatásszervezők vagyunk

 • Mert 29 éve tűzvédelemmel foglalkozunk

 • Mert kollégáink a legmagasabb szintű
  képesítéssel rendelkeznek

 • Mert konzultálhat velünk

 

Ha az alábbi foglalkozási ágakban szeretne tűzvédelmi szakvizsga felkészítésen részt venni, akkor kérem regisztráljon, küldje el előzetes jelentkezését és értesíteni fogjuk ha az érdeklődésének megfelelő képzést indítjuk.

 • (1) Hegesztők és az építőipari tevékenység során nyílt lánggal járó munkát végzők. (22.000 Ft/fő+áfa) 

 • (2) Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat szerint tűz vagy robbanásveszélyes osztályba tartozó anyagoknak bármely időpontban 300 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű tárolását vagy 100 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű ipari vagy szolgáltatás körébe tartozó feldolgozását, technológiai felhasználását végzők (22.000 Ft/fő+áfa).

 • (3) Éghető gáz lefejtését, töltését, kiszolgálását, továbbá autógáz kiszolgálását végzők (18.000 Ft/fő+áfa).

 • (4)Tűzgátló, füstgátló nyílászáró-szerkezetek beépítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy építőipari, vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel, vagy érettségivel rendelkezik.   (22.000 Ft/fő)
 • (5) Tűzoltó-vízforrások felülvizsgálatát végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsátható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki szakképesítéssel vagy érettségivel rendelkezik (30.000 Ft/fő).

 • (7) Tűzoltó készülékek karbantartását végzők A 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára szakvizsgára az a személy bocsátható, aki a felkészítő tanfolyamon részt vett, legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki szakképesítéssel vagy érettségivel rendelkezik, valamint legalább 3 hónap tűzoltó-készülék karbantartó műhelyben eltöltött gyakorlati idővel rendelkezik. (45.000 Ft/fő).

 • (12) Tűzállóságot növelő bevonati rendszerek alkalmazását, karbantartását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy építőipari, vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel, vagy érettségivel rendelkezik.   (18.000 Ft/fő).

 • (13) Beépített hő- és füstelvezető rendszerek telepítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy  építőipari vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel, vagy érettségivel rendelkezik (22.000 Ft/fő).

 • (14) Erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálatát végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálója vagy műszaki mérnöki végzettséggel rendelkezik (29.000 Ft/fő).

 • (15) Tűzgátló tömítések beépítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy építőipari, vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel szakképesítéssel,vagy érettségivel rendelkezik.  (18.000 Ft/fő+áfa).

 • (16)Tűzállóságot növelő burkolatok beépítését, karbantartását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján  ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy építőipari, vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel, vagy érettségivel rendelkezik.  (18.000 Ft/fő).
  Nettó árak!

 
 
 
Kérdése van? Üzenjen!

>TÜK Partner Kft. Magyarország

>Szekszárd, Tartsay u. 15.

>+36 70 314 9132

>tukpartner@tukpartner.hu

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Google Places Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey Pinterest Icon
 • Grey Instagram Icon
A tukpartner.com munkaruháival, védőfelszereléseivel bizotnságosabbá teheti munkavégzését, tűzoltó készülékeivel megvédheti értékeit. Az általunk kínált munkavédelmi felszerelések rendelkeznek mindazon tulajonságokkal amelyek megvédik Önt a munavégzés során felmerülő fizikai, kémiai, biológiai hatásoktól, védőfelszereléseinkkel kényelmesebbé, komfortosabbá teheti mindennapjait. Tűzvédelmi felszereléseinkkel, tűzoltó készülékeinkkel, porral oltóinkkal biztonságban érezheti magát.